fbpx

TARTS VELEM ÉS HOZD KI MAGADBÓL

A SAJÁT LEGJOBB VERZIÓDAT!

@ FEJLŐDJ MOST

Üdvözöllek!

Azzal a céllal hoztam létre a vállalkozásomat, hogy a saját tapasztalataimat, a tanulmányaimmal ötvözve, egy szuper hasznos csomagban átadjam neked, hogy te is képes legyél változtatni az életeden, úgy, ahogy az nekem is sikerült. Nem vagyunk egyformák, de a módszeremben felhasznált coaching kérdésekkel bárki, vagyis te is képessé válsz életedben egy magasabb szintre lépni, elérni kitűzött céljaidat, túllépni a gátjaidon, feloldani az elakadásaidat és megtalálni a te, saját, személyre szabott megoldásaidat, hogy végre megláthasd a kiutat jelenlegi állapotodból.

Aranyosi Szilvia vagyokÜzleti menedzser, Life & Business Coach, szabadúszó, életmód tanácsadó és a Fejlödj Most alapítója, az önfejlesztés szerelmese.

Az a küldetésem, hogy kihozzam belőled a saját legjobb verziódat, hozzásegítselek a folyamatos fejlődéshez és hozzájáruljak ahhoz, hogy életed boldogabb és sikeresebb legyen. Ebből a célból hoztam létre a Fejlődj Most közösségét is.

 

Hogyan tudok neked segíteni?

Akár az utadat vagy a miértedet keresed, akár karriert szeretnél építeni vagy vállalkozás indításán gondolkodsz, hozzá tudlak segíteni ahhoz, hogy felismeréseiden és az önfejlesztésen keresztül, simán vedd az eléd gördülő akadályokat úgy, hogy közben ne érezd magad egyedül.

Online tréningeket készítek, online programokat, konzultációkat, coaching és mentor programokat tartok, amivel átsegítelek téged azokon az akadályokon, amikkel már egy ideje bírkózol, illetve hozzásegítelek téged ahhoz, hogy újra önmagad lehess.

Az a misszióm, hogy Te is elérd a rég áhított sikert, a céljaidat, amiket kitűztél magad elé, de eddig folyton akadályokba ütköztél!

Számomra a folyamatos fejlődés és az élethosszig tartó tanulás a legfontosabb, mert ezzel másokat is támogatni tudok. Számtalan eszközt, módszert, technikát használtam és támogató (coach, mentor) segítségét is igénybe vettem, hogy eljussak a saját célomig. Erről készült egy interjú, melyet a lenti gombra kattintva olvashatsz el.