fbpx
Varázslatos ÉN-idő eBook 2021 Fejlődj MOST

Aranyosi Szilvia

VARÁZSLATOS ÉN,

VARÁZSLATOS ÉN-IDŐ

eBook

Megjelent az első eBookom, ami nem csupán az ÉN-idő fontosságát hagsúlyozza, hanem gyakorlati tippeket, módszereket ad ahhoz, hogy az ÉN-időt sokkal hatékonyabban éld meg – egyszerű, ütős és elképesztően hatásos stresszcsökkentő és stressz kezelő módszerekkel.

A több, mint 100 coaching kérdés pedig segít, hogy megismerd önmagad, ezáltal tovább tudj lépni az életedben.

Amennyiben téged is érdekel, írj nekem a szilvi@fejlodjmost.hu email címre, majd az alábbi módok egyikén teljesítheted a fizetést.

Az összeg beérkezését követő 1-6 órán belül, emailben küldöm is neked ezt a hasznos kis olvasmányt.

Fizetés: előre utalással vagy Barion-on keresztül

Számlázási adatok: https://fejlodjmost.hu/impresszum 

 

{

“Mindig is felnéztem azokra, akik elérték a céljaikat és ezt akartam én is! Szilvitől sokat tanulhattam a kitartásról és arról, hogyan tudnám én is belevinni a hatékonyságot minél jobban a hétköznapjaimba, elégedetten hátra dőlni a nap végén, tudva, hogy mindent, amit aznapra kitűztem, sikeresen végig csináltam.”

– Nyeregi Ilona

{

“Elképesztően motiválóak Szilvi módszerei! Nekem sosem sikerült eddig olyan valamit találni, ami minden nap úgy kelt ki az ágyból, hogy meg akarom váltani a világot. De ezekkel a módszerekkel sikerült! Örülök, hogy rátaláltam Szilvire és szívből ajánlom másoknak is!”

– Pattanytús Csaba

{

“Mostanában elég sok problémám volt, de Szilvi által rengeteg energiát kaptam, segített visszatalálni az utamra és hihetetlenül motiváló volt együtt dolgozni Szilvivel. Nem csupán a tudatos dolgokra koncentrál, hanem sokszor megláttatja velem a mögöttest, ezáltal feltárva a tudatalatti fontosságát is életünkben. Mivel saját tapasztalataiból is merít a beszélgetések alatt, ezért a gyakorlati tanácsai nagyon hitelesek és könnyen beilleszthetőek a mindennapjaimba.”

– Sziklai Miklós