fbpx

© Fejlődj MOST

bónusz anyagok és hírlevél feliratkozás

Ingyenesen letölthető

5 életterület - Fejlődj MOST

Mire vársz? Változtass!

– 5 életterületen – 

Ezzel az ingyenesen letölthető kiadvánnyal azonnal elkezdheted rendbe tenni az életed különböző életterületeit. Mivel minden életterület kihat a másikra, ezért csupán ha az egyiken változtatsz, akkor észrevetehő változást érhetsz el az összes többin is. Ehhez szükséges a tudatosság, a rendszeresség és a kiatartó munka, amit sajnos mindenképp bele kell tenned a kívánt eredményhez. A benne található témák segítenek a változásban, hogy mielőbb egyenesbe kerülj, kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet élhess.

 

Kapcsolatom a pénzzel Fejlődj MOST

Kapcsolatom

a pénzzel

Neked milyen a kapcsolatod a pénzzel? Mit hozol otthonról, gyerekkorból? Milyen hiedelmeid vannak a pénzzel kapcsolatban?

Felnőttként hogyan kezeled a pénzt? Mit jelent számodra a pénz? Hogyan tudsz több bevételre szert tenni úgy, hogy megváltoztatod a pénzzel kapcsolatos gondolataidat, a szemléletmódodat?

Érdekes témákat feszegetünk az eBookban, ami szinte mindannyiunk számára elkerülhetetlen téma, nem tudunk elmenni mellette.

Reggeli megerősítések Fejlődj MOST másolat

Reggeli megerősítések

Eredetileg EFT kopogtatáshoz használtam ezt az anyagot minden reggel. Saját magam készítettem és úgy alakítottam ki, hogy egyensúlyba hozzon egész napra és közben dolgozzon az elakadásaimon, a régi berögződéseimen is.

Mivel nekem nagyon sokat segít minden nap, ezért most szeretettel megosztom veled is, hogy téged is egyensúlyba hozzon, mely hozzásegít majd a hatékony munkavégzéshez, a siker érzéséhez és a boldog, egészséges élethez is.

5+1 tipp

5+1 stresszcsökkentő tipp

Ez az ingyenesen letölthető eBook hasznos tippeket ad arra vonatkozóan, hogyan csökkentsd a stresszt és legyél kiegyensúlyozottabb a használatukkal, akár azonnal.

5+1 konkrét ötletet tartalmaz, melyeket akár már ma alkalmazhatsz. Segít lelassulnod, kiengedni a gőzt és hozzásegít a kielégítő és megfelelő mennyiségű alváshoz. 

Kérdésed van?

szilvi@fejlodjmost.hu

Konzultációra jelentkeznél?

konzultacio@fejlodjmost.hu

Technikai problémád van?

info@fejlodjmost.hu