fbpx
Az erő órája
Szilvi - Fejlődj Most

Írta: Szilvi

2020.07.27.

Avagy mi a titka az ERŐ órájának

Talán Te is hallottál már az ERŐ órájáról, ha olvastál már önfejlesztő könyveket. Az ERŐ órája az első óra ébredés után…  

„Az idő nem a legfontosabb dolog – hanem az egyetlen.”

Miles Davis

Az ERŐ órája az első óra ébredés után amiből 20 percet meditációval, 20 percet olvasással és 20 percet valamilyen mozgással, testedzéssel foglalkozol. Nem baj, ha ez több, ha bőven van időd és az sem baj, ha eleinte ez az idő valamivel kevesebb. Ha még nem ismered és teljesen kezdő vagy, akkor akár pár perc is elegendő ezekből. A lényeg, hogy kialakítsd ezt a nagyon fontos és hasznos szokást, amiből egy bizonyos idő elteltével minden bizonnyal profitálni fogsz.

Én, személy szerint ezt a módszert ez év április elején vezettem be, miután egy másik, 30 napos (ami valójában 40 naposra sikerült) kihívást elvégeztem szabadnap nélkül. Nagyon elfáradtam, de nagyon hasznos is volt. Ez a kihívás arról szólt, hogy részt vettem egy mentor programban, ahol online marketing értékesítési rendszert építettünk fel a nulláról. A program elején mindössze egy weboldalam volt meg hozzá, semmi más.

Azóta majdnem 4 hét telt el, de már most érzem, mennyit fejlődtem a mentor program és az ERŐ órája használata alatt. Lehet, hogy most azt mondod, nincs időd rá, mert ott vannak a gyerekek, akik egy perc nyugtot nem hagynak neked vagy túl sok a házimunka, esetleg az elmaradásaidat kell bepótolnod munka után és erre már nem marad energiád. Habár teljesen megértelek, mégis úgy gondolom, hogy legalább próbáld ki, mit nyersz általa. Beszéld meg a gyerekekkel, hogy holnap reggel kicsit később fogtok találkozni és szervezd meg a pároddal, hogy holnap reggel kezdje ő a napot a kicsikkel. Aztán ha kipróbáltad, milyen érzés az ERŐ órája, utána valószínűleg többet nem is akarod anélkül kezdeni a napodat.

Mire használhatod az erő óráját?

Az ERŐ órájában kitűzheted a céljaidat, meditálás alatt vizualizálhatod magad előtt, amit el szeretnél érni és idővel jönni fog a hogyan is, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy valóra váljon az életedben.

Nem tudod, hogyan meditálj? Nem tudod, mit olvass? Nem tudod, hogyan tűzz ki célokat? Nem tudsz vizualizálni? Rengeteg információ van ezekről az interneten és én is foglalkozom ezekkel a témákkal. Figyeld a blogom folyamatosan!  

Keltsd fel a benned szunnyadó teremtő lényt, aki megálmodik magának egy álmot, azt célokká formálja és megtervezi a hozzá vezető lépéseket, majd lépésről-lépésre végig is viszi a tervét!

Minden napban van valami jó, van valami csoda. Fedezd hát fel, a nap csodáját azzal, hogy holnap reggeltől bevezeted Te is az ERŐ óráját. Biztosan tetszeni fog!

Még nem csatlakoztál a közösségünkhöz?

Akkor erre a linkre vagy a lenti gombra kattintva megteheted, ahol első kézből kaphatsz információkat a legújabb ingyenes, fizetős és bónusz anyagokról, programokról és más izgalmas lehetőségekről.

Ha hírlevélre szeretnél feliratkozni, akkor kattints ide!

Minden hónapban új tudásanyagot – eBook, online tréning, coaching vagy mentor program – találsz majd a weboldalon és hétről-hétre új tippeket és ötleteket fogok számodra küldeni, amivel fejlesztheted önmagad, motiváltabbá válsz és amivel hozzásegítelek céljaid eléréséhez. 

Kövesd a blogom és szeretettel várlak téged Facebookon is, a Fejlődj MOST Önfejlesztő csoportban!

Szeretettel: Szilvi

@ Fejlődj MOST

Kategóriák

További bejegyzések

Ne az idődet menedzseld, hanem a feladataidat

Ne az idődet menedzseld, hanem a feladataidat

Az idődet sajnos nem tudod menedzselni, a feladataidat viszont igen Az időnk véges Az idő az egyik legértékesebb eszköz az életünkben, mégis folyamatos időhiányban szenvedünk. Annyira elhalmoznak a feladataink, hogy sokak szerint, életünk végén egy hosszú...

Hogyan találd meg az életcélod

Hogyan találd meg az életcélod

És érd is el! Könnyű mondani, igaz? Sokunknak nem egyszerű megtalálni, hogy mi az életcélunk. Talán Te is voltál már abban a helyzetben, amikor fogalmad sem volt arról, merre tovább. Úgy érezted, kilátástalan a jövő, nem tudtad, mihez kezdj, mivel foglalkozz, mit...

Vizualizálj

Vizualizálj

Szoktál vizualizálni? Számodra mennyire fontos a céljaid eléréséhez ennek használata? Ha úgy érzed, nem vagy rá képes, akkor a jó hír az, hogy a vizualizáció egy olyan készség, ami gyakorlással fejleszthető. A posztban körüljárom a témát...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük